Iedere keer dat je weer een verrassing van ons ontvangt sturen wij je eerst een email. Hierin kondigen wij de bijbehorende incasso aan en kun je eenvoudig eventuele wijzigingen doorvoeren. Zo ook bijvoorbeeld het opsturen naar een vriend of vriendin in plaats van je eigen adres.

Eventuele wijzigingen in het adres kunnen tot de eerste zondag van de maand doorgevoerd worden. Wijzigingen in het abonnement tot de laatste dag van de voorgaande maand. Indien de incasso reeds verricht is kunnen wij uw abonnement pas vanaf de maand daaropvolgend wijzigen.


Adres Wijzigen
 

Wanneer je het adres wilt wijzigen kun je dit eenvoudig doen door ons een berichtje te sturen met daarin je voornaam, achternaam, oude adres en nieuwe adres. Wij voeren dit dan voor je door en sturen de verrassing vanaf dat moment naar dit nieuwe adres. Stuur dit bericht naar: info@floraboutiq.com


Abonnement naar een ander sturen

Vindt je dat iemand anders deze maand een verrassing verdient, reageer dan op een van onze mailtjes of stuur een bericht naar info@floraboutiq.com. Geef in dit bericht aan dat het om een éénmalige wijziging gaat en naar wie & waar we de verrassing mogen sturen. Wanneer je hier gebruik van maakt sturen wij een keer de verrassing naar deze persoon, de keer daarna wordt de verrassing weer naar het originele adres verzonden.


Abonnement Pauzeren

Ga je lange tijd weg, verhuizen of heb je even te veel verrassingen? Dan kun je eenvoudig je abonnement pauzeren door ons een mailtje te sturen op info@floraboutiq.com. Wij pauzeren dan je abonnement totdat jij weer aangeeft verrast te willen worden, dat doen we nooit ongevraagd.


Abonnement Stoppen

Wat jammer dat je ons wilt verlaten. Wij adviseren altijd om een abonnement te pauzeren. Zo kun je op een later moment, ook voor maar een maand, weer mee doen met het abonnement met slechts één berichtje. Stuur hiervoor een berichtje naar info@floraboutiq.com.

Wil je toch je abonnement stop zetten vragen wij je een mailtje te sturen naar info@floraboutiq.com. Wij gaan je geen moeilijke vragen stellen of toch proberen over te halen. Wanneer jij je email stuurt stoppen wij het abonnement binnen 24 uur en ontvang je van ons hier een bevestiging over.

Abonnement wijzigen