Betalen & incasso

Veilig betalen bij Flora Boutiq

Bij Flora Boutiq ben je er zeker van dat je op een veilige manier kunt winkelen en betalen. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving om je online betaling direct te kunnen voldoen.

Het abonnement werkt op basis van herhaalbetalingen. Wanneer je jezelf aanmeldt voor ons abonnement betaal je gelijk de eerste maand. Hiermee geeft je ook een machtiging af om de volgende termijnen te mogen incasseren. De incasso wordt gestart op de eerste van de maand en wordt rond de 4e afgeboekt. 


Deze eerste betalingen en incasso’s kunnen gedaan worden via: 

iDeal

Met iDeal betaal je je bestelling direct vanaf je bankrekening. Je kunt alleen met iDeal betalen als je in het bezit bent van een Nederlands bankrekeningnummer.


Bancontact

Deze betaalmethode werkt in principe hetzelfde als iDEAL, en hiermee kunt u dus snel en veilig betalen met uw eigen bankrekening. Bancontact accepteren wij speciaal voor al onze Belgische klanten.


Creditcard

Je kunt direct betalen met MasterCard, VISA en AMEX dankzij onze creditcard provider Pay.nl. Alle informatie is beveiligd met een SSL-verbinding, zodat je gegevens onmogelijk door een ander kunnen worden ingezien.