Over ons

Flora Boutiq is voor alle mensen die wel wat meer groei in huis willen, een vriend(in) willen verrassen met een leuke plant en alle mensen die zich prettig willen voelen in huis.

Ons team is jaren werkzaam in de bloemen en planten industrie en vindt dat het tijd is voor verandering. Niet meer naar een winkel om je planten uit te zoeken die er misschien al weken staan. Nee, direct van de bron bij jou thuis, en dat in één dag. Zo blijven onze planten super vers en gaan ze langer mee dan planten uit de winkel.

Daarnaast willen wij meer kleur brengen in huis. Door bijzondere planten aan te bieden verrassen wij onze klanten keer op keer met een nieuw aanbod die je niet iedere dag ziet. Geen groene vingers? Geen zorgen, wij houden je precies op de hoogte wanneer je wat moet doen met welke plant.

Heb je dus ooit een vraag over jou plant staat het team met veel plezier voor je klaar om al jou vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Dit kan je doen door mail te sturen naar Info@floraboutiq.com, ons contactformulier in te vullen of een bericht te sturen via Facebook.

Ken jij nog mensen die wel een mooie plant in huis kunnen gebruiken, deel dan vooral onze website of een van de sociale profielen via socialmedia of in jou groepen. Zo werken we samen aan de missie om ‘ieder huis van meer kleur te voorzien’

-Team Flora Boutiq-