Verzenden & retourneren

Verzending van de verrassing

Iedere tweede maandag van de maand versturen wij de planten van het abonnement. Wanneer deze verstuurd is, ontvang je een e-mail van PostNL met daarin de Track en Trace code om op ieder moment te kunnen volgen waar je verrassing is. Gemiddeld duurt het 1 tot 3 werkdagen in Nederland en 2 tot 4 werkdagen in België totdat je de verrassing in je handen hebt. 


Verzendkosten, wat is dat?

Binnen Nederland en België nemen wij de verzendkosten van onze producten volledig voor eigen rekening. Al onze verrassingen worden 100% gratis bij jou afgeleverd.


Retourneren

Wij doen ons uiterste best om iedere maand de leukste verrassing voor je samen te stellen met een leuke plant en pot. Het kan natuurlijk voorkomen dat de verrassing een andere smaak heeft dan je graag had gezien. Wanneer dit zo is gaan we graag samen met je op zoek naar een oplossing. Dit kan zijn een andere plant, een andere pot of een volledig andere verrassing. 

De makkelijkste manier om dit aan te geven is door ons een berichtje te sturen via info@floraboutiq.com of via contact


Reis niet overleefd?

Wij doen er alles aan om de verrassing zo goed en veilig mogelijk in te pakken. Toch gebeurd het soms dat een pakket tijdens de reis zulke grote klappers maakt dat de verrassing uitdraait op een teleurstelling. Dit willen wij kosten wat het kost voorkomen. Mocht er dus iets aan de hand zijn met je verrassing; gebroken pot, gescheurde bladeren of helemaal door elkaar geschut. Dan gaan wij dat voor je regelen en er toch nog een grote verrassing van maken! 

Mocht dit bij je gebeurd zijn, Sorry! Wij vragen je een mailtje te sturen naar info@floraboutiq.com met daarin een foto van de plant/schade. Wij sturen dan binnen één werkdag een nieuwe verrassing naar je op. Wel zo eerlijk! 


Vragen over je abonnement?

Heb je vragen over je abonnement? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren. Wij proberen altijd binnen 24 uur te reageren.